2014. január 27., hétfő

Miazmák


A betegségeket okozó mikroorganizmusoktól ugyan megtisztíthatjuk szervezetünket antibiotikus terápiával, ám a fertőzés lenyomatot vagy repedést hagy maga után a finom belső szervek energetikai rendszerében, ami megmarad, hacsak fel nem ismerjük, s megfelelő rezgésterápiával nem semlegesítjük. 

Talán furcsán hangzik, de ezek a miazmák generációról generációra áramlanak, tehát öröklődhetnek.

A miazma olyan öröklött vagy szerzett zavar, amely egy alapvető dinamikai rendellenességet hoz létre az egyén, valamint az emberiség energiarendszerében.

A miazmák tehát olyan energiarepedéseket vagy gyengeséget képviselnek, melyek stressz, sokk, egyéb megterhelés vagy betegség esetén visszaáramolhatnak a fizikai testbe.

A miazmák energetikai ösvények, amelyek által az elődök, a régmúlt betegségeiből, számunkra gyakran ismeretlen kórjaiból származó gyengeség több nemzedéken át öröklődhet.

Hahnemann – a homeopátia „atyja” – hosszú évek során megfigyelte, hogy korrekt kezelései ellenére voltak olyan esetek, melyeknél visszaesés mutatkozott.

 Feltételezése szerint van egy - a szervezet egyensúlyát aláásó - tényező, ami nem látható, mégis egészségünket-betegségünket a „mélyből” irányítja. Ezt a valamit miazmának, azaz „beszennyeződésnek” nevezte el. Hahnemann szerint, minden betegség az életerő áthangolódásából származik.
Manapság a miazmák elszaporodásának lehetünk tanúi, melyek az egész emberiség egészségi állapotát súlyosan terhelik.

Hahnemann három miazmát írt le:
  • Psora: hiány, alulműködés, funkcionális zavar;
  • Sycosis: többlet, túlműködés, túlzott szöveti reakció;
  • Syphilis: elfajult működés, szöveti destrukció.

Ferencsik István könyvében olvashatjuk, hogy az átörökített bajok közé tartozik az ősök rühös fertőzése miatt az utódba átkerült kóranyag, a Pszóra. A második ilyen terheltség a Tuberkulózis, mely a leszármazottnál bőrkiütéseket, rendszertelen izzadást, ízületi fájdalmakat vagy asztmát okozhat.
A harmadik a Szikkózis, ami valamelyik ős tripper, kankó fertőzésének maradványaként öröklődik tovább, kötőszöveti gyengeséget, anyajegyekre, szemölcsre való hajlamot létrehozva. Negyedik állapot a Lues, amely valamelyik ős vérbajából eredően érrendszeri problémákra, agyvérzésre, artrózisra, látáscsökkenésre hajlamosít.

A miazmák meghatározása lehetséges a homeopátiás alkati szerek kiválasztásánál alkalmazott kikérdezéses módszerrel, műszeres – a bőr ellenállásának mérésén alapuló – módszerrel, amikor a megfelelő tesztampullák, homeopátiás készítmények segítségével történik a vizsgálat.
Utóbbi módszer nagymértékben csökkenti a tévedés lehetőségét, és megbízhatóbbá teszi a megfelelő szer kiválasztását. A páciens átöröklött gyengeségei, információs terhelései számítógépes biofizikai diagnosztikai módszerrel is megállapíthatók, s a megfelelő szer, illetve információ ismeretében a megoldás lehetőségei is változatosak.


A rezgésterápia azon a felismerésen alapul, hogy a test energiákat, hullámformákat bocsát ki egy bizonyos frekvenciasávban. Ezeknek a frekvenciáknak a harmonikus kölcsönhatása minden ember számára egyedülálló mintákat, energiamezőket hoz létre, tehát mindenki saját energetikai tervrajzzal rendelkezik.
 Ebben akkor jelenhetnek meg a „repedések”, ha olyan frekvenciák vesznek körül minket, melyek nem harmonizálnak a sajátunkkal. A mesterséges világítástól, az elektromágneses hullámoktól, a földsugárzásokon keresztül saját magunk és mások negatív gondolatáig minden számíthat.

Ki gondolná, hogy a férfiak többnyire „örökletesnek” nevezett korai kopaszodása mögött ilyen problémák is állhatnak, s hogy más megoldás is van, mint a beletörődés?

Frekvencia-terápiával, információs készítményekkel, nosoda-terápiával kiolthatók, végleg eltávolíthatók az öröklött, áthozott toxikus terhelések, krónikus betegségekre hajlamosító információk.
Mindez új lehetőséget teremt nemcsak az egyszerű kopaszodás, hanem számtalan krónikusnak mondott betegség leküzdésére is akkor, amikor már számtalan módszert kipróbálva sem sikerült javítani állapotunkon, amikor késlekedik a javulás, vagy az adott terápia végeztével esetleg újra és újra visszaesünk a kiinduló állapotba.

Kis Éva
holisztikus hajgyógyász,
skalpdiagnoszta, természetgyógyász
T.: 06-20/9640-830





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése