Látszik

Az arcunkra van írva a jövőnk!

(A látás törvénye: Mennyei Prófécia filmben )

Akkor megy jól ha elégedettek vagyunk. Az, aki az életével elégedetlen, oly módon sugározza ezt magából, hogy elégedetlenségével az embertársait is megfertőzi, ennélfogva az ő arcuk is ezt fogja tükrözni. Látszódik?

Spirituális és trénerkörökben azt mondjuk ilyenkor, hogy a rezonancia törvénye lépett működésbe: az alacsony belső rezgések alacsony rezgésű külső eseményeket eredményeznek.


Más szóval: a rossz hangulatom öntudatlan megrendeléssé válik, amire a világegyetem a külvilágban is ugyanezt a minőséget tálalja elém.

A legújabb tudományos felfedezések alapján azt is mondhatnánk: az elégedetlenség azokból, akik találkoznak vele, ugyanennek az érzésnek a szimulációját váltják ki, így rontja el a kedvüket.

Ráadásul a tudatalattink pontosan tudja, hogy az imént még jó kedvünk volt, és azt is tudja, honnan jött a rosszkedv „vírusa”. A hangulat elrontását rossz néven veszi, s ezért még barátságtalanabbul reagál arra, aki mindezt okozta.

Tanulság: ha barátságos arcokat akarok magam körül látni, akkor igyekeznem kell jóindulatú légkört teremteni magamban. Hogyan? (a lap alján van egy kézikönyv erről)
A bennünk áramló energiák és a külvilágunk kapcsolatrendszerének megértésén múlik minden. Mindez megtanulható.

„Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg a tetteidet!
Ügyelj a tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet!
Ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!”
(Charles Reade)
 
A meglátás (felismerés) megváltoztat mindent!

A Mennyei Prófécia c. film a tanulásról és a tanításról szól. 
Figyelj oda önmagadra, ha kifejleszted a meglátást, látni fogod a valódi világot!


1. felismerés: 
Véletlenek nem léteznek. Minden okkal történik, akkor is ha az okot nem ismerjük fel azonnal. 
2. felismerés: 
Ha elfogadjuk, hogy nem léteznek véletlenek, "felébredünk" és a világ kinyílik számunkra. Lehetőségünk nyílik felismerni életünk valódi, magasabb rendű célját
3. felismerés:
Minden, ami létezik, energiából épül fel és ezt az energiát képesek vagyunk érzékelni, formálni, irányítani. Ha valamire figyelmet fordítunk, azt energiával támogatjuk. 
4. felismerés:
Az emberek egymás energiáiból táplálkoznak. Azért manipuláljuk egymást, hogy több figyelmet szenteljünk egymásnak és ezáltal energiához jussunk. Az energiáért folytatott küzdelem az oka az konfliktusoknak.
5. felismerés:
Energiát nem csak más emberek által nyerhetünk vagy veszíthetünk. A félelem energiavesztéssel jár. Amikor eljutunk a szeretetig, energiát adunk. A dolgok szépségét és egyediségét csodálva pedig megnyithatjuk magunkat egy nagyobb energiaforrás számára. 
6. felismerés:
Ha nem vesszük el mások energiáját szintén megnyílunk a "forrás" számára. Ehhez le kell tennünk tudattalan hatalmi drámáinkat. Ennek típusai lehetnek:
Agresszív energiaszerzők: kényszerítik a többieket, hogy figyeljenek rá. 1. Megfélemlítő: szóval, tettleg megfenyeget. (szegény ént vagy megfélemlítőt nevel) 2. Vallató: folyton hibákat talál a másikban, ezzel aláássa az önbizalmát. (zárkózottat nevel) Vallatóvá az válik, akit semmibe se vesznek gyermekkorában. 
Passzív energiaszerzők: az emberek együttérzésére vagy kíváncsiságára alapozva próbálják magukra felhívni a figyelmet. 1. Zárkózott (vallatót nevel) 2. Szegény én: elmeséli milyen rettenetes dolgok történtek vele, együttérzést vagy bűntudatot akar kelteni.
7. felismerés:
Igazi spirituális identitásunk felkutatása a tudatos önfejlesztés által valósulhat meg. Ha felismertük személyes életcélunkat, akkor megkapjuk hozzá a kellő útmutatást is, véletlenek, intuíciók vagy álmok formájában. „Ha a tanítvány készen áll, megjelenik a mester." 
8. felismerés:
Meg kell tanulnunk úgy bánni az emberekkel, hogy feltöltsük és segítsük őket, és ezáltal mi is útmutatáshoz fogunk jutni. A gyerekek fejlődéséhez sok energiát kell biztosítanunk. A párkapcsolatból nem szabad hatalmi harcot csinálnunk. A hatalmi drámákat pedig le kell fegyvereznünk.
9. felismerés:
Ha egyszer elkezdünk folyamatosan adni, attól kezdve mindig több fog beáramlani. Az ember egyre magasabb frekvencián rezeg, mely egy új létállapotot teremt.


 ### ### ###

A legfontosabb szabályok, mikor megy minden jól: Akkor rendelhetünk igazán eredményesen az Univerzumtól, ha…
  • szeretjük magunkat, és meggyőződésünk, hogy ez „kijár nekünk”. 
  • a figyelmünket általában az élet szép dolgainak szenteljük, és hálásak vagyunk. 
  • pontosan ismerjük és meg tudjuk fogalmazni a vágyainkat és céljainkat. 
  • a megrendelésünket túl sok töprengés nélkül, könnyedén, félig-meddig játékosan adjuk fel. 
  • minden különösebb ok nélkül vagy egyszerűen csak örömünkben rendelünk. 
  • mások fesztelenül tudnak viselkedni a társaságunkban,és teljesen önmaguk lehetnek. 
  • meggyőződésünk, hogy az élet végül is a javunkat akarja, szeretünk élni. gyakran érezzük magunkat szorosan összeforrva a természettel, s benne minden élőlénnyel, valamint a többi emberrel.
  • meg tudjuk bocsátani másoknak, hogy valamit hamarabb elérnek vagy valamiből bővebben részesülnek, mint mi.
  • ösztönösen is találékonyan bánunk a hirtelen felmerülő ötletekkel (= meghalljuk, mit mond a szállítmányról hírt hozó követ).
  • érezhető és eleven kapcsolatot ápolunk magunkban az egyetemes szellemmel.
  • mindennap rendszeresen szánunk időt a kikapcsolódásra, a pihenésre, figyelünk testünk, lelkünk és szellemünk jelzéseire, amellyel nyugalmat és csöndet kérnek.
  • vannak pozitív, erőt adó emberi kapcsolataink.
  • olyan munkát végzünk, amely örömmel tölt el, mert ez is rengeteg erőt ad.
  • gyakran használjuk a finomabb érzékszerveinket, és örömünket leljük benne.
  • észrevesszük, hogy magunk formáljuk a sorsunkat, és a kudarcaink esetén elgondolkozunk azon, hogy milyen belső állapotunk vezetett a szerencsétlen helyzet kialakulásához és tehetek-e valamit, változtathatok-e valamin magamban azért, hogy javuljon a helyzet.
  • a személyiségünk fejlődése és a belső „rendrakás” örömet okoz, és rendszeresen foglalkozunk vele.
  • nagyobb kívánságokat és álmokat is megengedünk magunknak, sőt lehetségesnek is tartjuk őket.
  • meggyőződésünk, hogy mindenkinek megvan a lehetősége a boldog és sikeres életre.
  • rendíthetetlen optimizmussal kitartunk a céljaink mellett, és megvalósítjuk őket az életünkben.
  Fontos, hogy tisztában legyünk vele: nem kell (görcsösen) megtanulnunk az Univerzumtól rendelni, más szóval a bensőnkkel a külvilágot alakítani, mert eleve ezzel a képességgel születtünk. 

  Ebben az a fontos, hogy tudjuk, a belső állapotunkkal elkerülhetetlenül befolyásoljuk a körülményeinket. És ezt a tüköridegsejtek felfedezése óta vitatni sem lehet, ez ugyanis tény. 


  Abban viszont nem sikerült a spiritualitásnak és a tudománynak megegyeznie, hogy ez a befolyás meddig terjed.

  Persze az sem rossz, ha a bennünk lévő (ösztönös?) szabályokat felszínre hozzuk. Ha belül jó, kívül is jó. Lazán is tudunk "RENDELNI" a mindenhatótól, az univerzumtól, a kozmikus erőtől, Istentől, kinek hogyan tetszik. 

  Az a lényeg, hogy csak egy "valami" van, az ember bárhogyan is hívja. Csak egy mindenható van, aki a jó rendelésünket fel tudja venni, és teljesíti ha jól csináljuk.


  Félelem hit gyógyulás:
  Dr. Domján László 
  Rendelni akkor lehet, ha jó belül,  van KAPCSOLAT, és van (újra aktivált) technikánk hittel!. A fentieken kívül nem árt ha legalább két kézikönyvünk van, és minden nap gyakorlunk. 

  Az egyiket szerintem ki fogjátok találni, ez a BIBLIA. Ha belefogsz lehet hogy NEM FOG MENNI azonnal! Hidd el, sokat kell gyakorolni HITTEL, és persze az értő segítség is elkél! 

  Hogy hogyan rendeljünk jól, az univerzum mindenhatójától, egyszerű és hétköznapi technikákkal? A másik "kézikönyv" is erről szól. Itt találod. Persze ne ijedjen meg senki amikor kiderül ki is az a mindenható!  Írj nekem ha sikerült a rendelésed!

  "Emlékeztetőül: az Univerzumtól rendelni annyit tesz, mint saját magunkat kinyilvánítani. Hiszen amint bent, úgy kint, vagyis: a külvilág a bennünk él ő dolgok tükre."  Bärbel Mohr

  "Ha nem tudod, hogy bizonyos cselekedeteidet mi motiválta, csak sodródni fogsz, és az életednek nem a részese, csak elszenvedője lehetsz. Boldogságunk vagy egészségünk nem csupán velünk született ajándék, hanem meg kell küzdeni érte nap mint nap. 
  A dolgok nem az égi és földi titkok tudásán múlnak, hanem azon, hogyan látunk rá a működésünkre. Meg kell értenünk, hogy mi irányít, mi mozgat, mit irányítunk, és mit mozgatunk." Carla Galli
  Elengednem, ami gátol - ACCESS BARS
  Mit szólnál ahhoz, ha az életedet megnehezítő minden negatív korlátozó hiedelmed egyszerűen, könnyedén törölhetnéd, miközben kényelmesen pihensz, vagy akár alszol is? Az USÁ-ban a társadalombiztosítás már támogatja ezt a módszert, és nálunk is rohamosan terjed a technika ismerete.

  Jól jönne Neked is egy ilyen lehetőség?
  Az Access Bars – sokkal több, mint egy lazító fejmasszázs

  A kezelés során a páciens kényelmesen fekszik, a kezelő pedig ujjait sorban a fejen, arcon lévő pontokra helyezi (összesen 32 pont, ún. Bar van). Többnyire egyértelműen érzi, amikor “eltalálja” a pontokat, melyek érintése mikrokisüléseket hoz létre, és azonnali változásokat indít el az agyban. A kezelés ideje 60-90 perc, gyerekeknél jóval rövidebb is elég.

  Ezek a pontok mind egy-egy területet érintenek, ahova a területtel kapcsolatos energiák felhalmozódnak, elraktározódnak – és úgy futnak a háttérben, mint nemkívánatos programok. Tulajdonképpen az Access Bars nem egyébről szól, mint a fölösleges programjaid törléséről, hogy azután pozitívakra cserélhesd őket, megengedő kérdések feltevésével.

  Az Access Consciousness rendszerének egyik technikájáról van szó, amit Access Bars-nak (Bar-ok futtatása) hívnak.

  A Bar-ok olyan pontok a hajas fejbőrön és az arcon, amelyek eltárolták a valaha magunkévá tett összes hiedelmünk elektromágneses összetevőjét, olyan gondolatokat, előítéleteket, elképzeléseket, szabályokat, amelyekhez ragaszkodtunk.

  Meglehet, hogy ezek nagyban akadályozták bármilyen célunk elérését? Akkor itt a lehetőség, hogy felszámoljuk őket egyszer s mindenkorra!

  A kezelés nagyon kellemes, lazító, leginkább egy finom fejmasszázshoz hasonlít. Ennek során véglegesen törlődnek az életünket korlátozó hiedelmeink, így nyitottá válunk az új dolgokra, gondolatokra, hitekre.

  A kezelést követően bármilyen vágyunkat, célunkat kérdések feltevésével leszünk képesek beengedni az életünkbe, legyen az bármivel kapcsolatos (test, egészség, alvás, párkapcsolat, pénz, szorongás, kreativitás stb.).

  Például ha szeretnék végre túladni az autómon, akkor a “Mi lenne, ha el tudnám adni az autómat jó áron, még ezen a héten?” -féle kérdésfeltevés tudatalatti szinten nyitottá tesz a számomra megfelelő körülmények, helyzetek, emberek bevonzásához.

  Hihetetlenül hangzik? Pedig működik…

  Mária gondolt egyet, és meghirdette az autóját a neten. Folyamatosan ismételgette a megerősítő kérdéseit az eladással kapcsolatban. Amint felkerült a hirdetése, máris öten telefonáltak neki, másnap pedig túl is adott az autón.

  Ha belül változunk, az a környezetünkben élőkre is hatással lesz, hiszen energetikailag összekapcsolódunk velük…

  ” Egy hónapja voltam az első kezelésen. Igazából nem is tudtam mi ez, csak kíváncsi voltam. Egy nagyon nagyon jó fejmasszázsnak mondhatom. Teljesen kikapcsol, és ellazít. Napokig tart a hatása. Utána egy hétig teljesen nyugodt, könnyed és energikus voltam. És nagyon jól aludtam. Figyeltem, történik- e valami velem? És rádöbbentem, hogy egy hatalmas változás állt be az életembe, életünkbe.

  A kislányom rendszeresen bepisilt napközben. Sajnos az okára nem tudtunk rájönni, szervi oka nem volt, és a pszichés okot nem tudtuk megfejteni. A kezelés után pedig teljesen elmúlt a bepisilés!!!! Most már biztosan állíthatom, egy hónap távlatából. Nekem ez nagyon nagy élmény. Köszönöm! Szeretettel: Tündi.”

  Az Access Bars-t Gary M. Douglas fedezte fel életének egy nehéz, kilátástalan helyzetében, amikor megoldások után kezdett kutatni. Rendszere (az Access Consciousness) ma a világ 46 országában van jelen, és már több ezer embernek segített, hogy változtasson az életén.


  Az irányítás a Te kezedben van, ha sikerül megszabadulnod az önkorlátozó hiedelmeidtől, amelyeket valaha is igaznak fogadtál el a magad számára. Az előítéleteket, nézőpontokat a szüleinktől kaptuk, egyszerűen azért, mert ők is ezt tanulták az elődeiktől. Az Access Bars módszere segítségével azonban akár több ezer évnyi korlátot törölhetsz az életedből, egészen könnyedén, csupán engedned kell…

  A Bar-ok futtatása rendkívül jól képes kiegészíteni bármilyen egyéb módszert, hiszen befogadóbbá tesz a gyógyulásra, változásra. A tudatosabbá válást is elősegíti.

  Az Access Bars módszere egynapos tanfolyamon elsajátítható, és olyan egyszerű az alkalmazása, hogy egy tízéves gyerek is képes másokat kezelni vele. Terapeutáknak kitűnő kiegészítő lehetőség, de bárki számára nagyszerű befektetés lehet, hiszen végigkezelheted vele a családodat! Megoldást jelenthet a gyerekek különféle tanulási és koncentrálási nehézségeinek, vagy viselkedési “zavarainak” leküzdésére.

  Köszönet érte Garynek!

  Magyarországon sokan használják és tanítják ezt a fantasztikus módszert!

  Mindenkinek nagyon ajánlom!

  Nincsenek megjegyzések:

  Megjegyzés küldése