Gyógyító Kód

A Gyógyító Kód Technikája

 MEGRENDELÉS A LEGOLCSÓBBAN

Dr. Alexander Loyd és Dr. Ben Johnson könyve alapján

Ezzel az eljárással a szív ügyeit
vagyis a lelki bajokat kezelhetjük.

“Dr. Alex Loyd gyógyító technikája a világon mára meghatározóvá vált – forradalmasítani fogja az egészséget. A legegyszerűbb módját kínálja annak, hogy hamar meggyógyuljunk, és egészségesek is maradjunk. Dr. Loyd az, aki talán igazán korunk Albert Schweitzere lehet.” (Mark Victor Hansen)

Aktiváljuk a test gyógyító központjait

Dr. Alexander Loyd, a Gyógyító Kódok felfedezője szerint szinte az összes elképzelhető probléma valamilyen módon a stresszre vezethető vissza. A Gyógyító Kódok a szív ügyeit, vagyis a lelki bajokat kezelik, mégpedig igen hatékonyan. Ez a technika semlegesíti az átélt külső stressz mögött meghúzódó okokat az energia rendszerünkben.

Az egyik legegyszerűbb, leggyorsabb és leghatékonyabb "öngyógyító" eljárás. Nagyon egyszerűen, bárki által használható, mindössze napi 6-18 perc gyakorlás általában elég is szokott lenni a kívánt eredmények eléréséhez. Alkalmazása során aktiváljuk a test gyógyító központjait.

A Gyógyító Kód ezt azáltal éri el, hogy a testben lévő 4 gyógyító központon keresztül semlegesíti azt a tényezőt, amely a problémáink 90-95%-ért felelős, és így az addig blokkolva lévő immunrendszerünk újra elkezd hatékonyan működni.

A kód hatására megszűnik a folyamatosan jelen lévő feszültségünk, és nagyon hamar stresszmentessé, kiegyensúlyozottá és energiával telivé válunk. Az így felszabadított energiánk pedig aztán a lelki és testi megbetegedések megszüntetésére irányul.

A módszer elméleti alapja:

1. Az emberek immunrendszere majdnem minden betegséget képes meggyógyítani, ha megfelelően működik. Ebben az orvosok és biológusok nagy többsége ma már egyetért.

2. Az immunrendszer jó működését a stressz kapcsolja ki.
Ne csak a mindennapi izgalmakat értsük ezen a stresszen, hanem a vegetatív idegrendszerben és a szervezet sejtjeiben eltárolt emlékek által okozott tudattalan stresszt is. Ennek a stressznek a mérésére széleskörűen a leginkább elfogadott mérőszám a HRV.

Ilyen stressz-helyzetekben a szervezet működésében a sejtek szintjén is az anyagcsere (táplálékfelvétel, salakanyag ürítés) lelassul vagy teljesen leáll, és az immunrendszer sem végzi ilyenkor a javító, gyógyító, növesztő funkcióit. Ez hosszú távon a teljes szervezet gyengüléséhez vezet, és a leggyengébb láncszem elszakadásánál, valamelyik szerv megbetegedésénél mutatkozik meg a hatás.

Abban a kérdésben is alakul az orvostársadalomban a konszenzus, hogy a krónikus betegségek 90-95%-át stressz okozza. Új kutatások azt is kimutatták, hogy szervátültetéskor a donor emlékei megjelennek a szervet befogadó emberben. Az az elmélet alakult ki, hogy az emlékek a sejtek szintjén, energiamintázatokban és képek formájában tárolódnak az emberekben. Gyermekkori, vagy más, már nem tudatos rossz emlékek, traumák válthatnak ki ártatlan helyzetekben is stressz-reakciókat.

3. Az immunrendszer jó működésének helyreállításához a káros energiamintákat, képeket kell megváltoztatni, vagy a hatásukat gyengíteni.
Az elgondolás szerint az alábbi módszerek hasonlóan működnek, mint a kipufogódob, amely a hangot ellentétes fázisú ugyanolyan hanggal semlegesíti. Itt az energiaminták ellentétes fázisú visszacsatolása a 4 gyógyító központon keresztül fejti ki hatását a szervezet összes sejtjére és a bennük tárolt káros emlékekre, képekre.A 4 gyógyító központ és kezelésük:

1. az orr és a szemöldök vonalának találkozása, más néven “harmadik szem”, a fejen belül az agyalapi mirigy és a tobozmirigy;
2. az ádámcsutka, illetve a pajzsmirigy;
3. az állkapcsok mindkét oldalon a fül alatt, illetve belül az amygdala, a hippocampus, és a gerincvelő;
4. a halántékok, illetve belül a két agyfélteke és a hipotalamusz.

A kezelés szó szerint a kezeinkkel történik. Érintsük össze mindkét kezünkön az öt ujjunkat, mintha az ujjainkból jövő képzelt fénysugarakat akarnánk egy pontba fókuszálni, és irányítsuk mindkét kezünk ujjait az éppen kezelt gyógyítóközpont felé 5-7 cm távolságból. Legalább 30 másodpercig tartunk egy pozíciót.

Ha fáradtság, vagy valamilyen más ok miatt nem tudjuk több percen keresztül az adott pozíciókban tartani a kezeinket, akkor az alábbi ábrákon bemutatott pihenő pozíciót válasszuk, vagy ha az sem megy, képzeljük el, hogy a kezünket a megfelelő pozícióban tartjuk.

Az első gyógyító központ kezelése az alábbi ábra szerint végzendő, bal oldalon a kéztartás, jobb oldalon a pihenő pozíció:


A második gyógyító központ kezelése az alábbi ábra szerint végzendő, a kéztartás és a pihenő pozíció megegyezik, utóbbiban a mellkasra helyezzük a kezeket:


A harmadik gyógyító központ kezelése az alábbi ábra szerint végzendő, bal oldalon a kéztartás, jobb oldalon a pihenő pozíció:


A negyedik gyógyító központ kezelése az alábbi ábra szerint végzendő, elől a kéztartás, majd a pihenő pozíció:
 
A visszajelzések és gyógyulástörténetek alapján bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi évek egyik legfontosabb felfedezéséről és (ön)gyógyító módszeréről van szó, amely eredményességét már számos hazai esetleírás is alátámasztja.A kezelés menete

Válasszunk ki egy problémát, betegséget, vagy traumatikus emléket, amelyet szeretnénk megoldani, meggyógyítani! Javasolt a legsúlyosabb, legzavaróbb problémát, illetve a legkorábbi emléket kiválasztani. Várhatóan 6-8 hétig ennek a kezelésével fogunk foglalkozni. Azonosítsuk a problémához kapcsolódó érzelmeinket és egészségtelen hiedelmeinket.

A módszer alkalmazásához minden nap három alkalommal 
négy kör, legalább 3x6 perc szükséges. 
Legyünk nyugodt, csendes helyen, 
ahol nem zavarhatnak meg.

Mondjuk el az alábbi imát, behelyettesítve az éppen kezelt problémát:

Imádkozom, hogy az összes ismert és ismeretlen negatív képet, egészségtelen hiedelmet, káros sejt-emléket és minden fizikai problémát, amely kapcsolódik a ____________ -hoz (itt mondjuk a kezelendő problémát), találjak meg, nyissam fel és gyógyítsam meg azáltal, hogy az Isten fénye, élete és szeretete betölt engem. Imádkozom, hogy ennek a gyógyításnak a hatása legyen százszoros.

Ezután végezzük el a kezeléseket a négy gyógyító központon a fenti ábrák szerint, a megadott sorrendben. Egy központot legalább 30 másodpercig kezeljünk, és legalább 6 percig tartson az egész kezelés. Ezalatt legalább egyszer mindegyik központot kezeljük. Közben egy, az adott problémát ellentételező pozitív állítást ismételjünk többször. Például ha a probléma gyökere az öröm elfogadása, akkor a pozitív állítás lehet: “Minden nap egy ajándék, és úgy döntök, hogy minden ajándékot örömmel és hálával nyitok fel.”

Amikor nem magunkat, hanem egy embertársunkat gyógyítjuk a kódokkal, akkor a fenti imát úgy mondjuk, hogy az embertársunkat töltse be Isten fénye, élete és szeretete.

Mi ez a gyógyító energia?

A szerzők, Dr Alex Loyd és Dr Ben Johnson hite szerint a feltétel nélküli tiszta szeretet energiája az igazi gyógyító energia.

Mi fog történni?

Az eddigi tapasztalatok szerint ahogy a káros emlékképeket megjavítjuk (nem tüntetjük el!), elhalványulnak, elapad az energiájuk és a káros hatásuk megszűnik. Várható, hogy más káros emlékképek lesznek a leginkább zavarók, ezért érdemes ezek gyógyítására átállnunk.

Ha nem történik változás, akkor az adott problémához kapcsolódó képek közül válasszunk egy másik intenzív képet, és kezeljük azt.

Csoda? Misztikum?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a módszer működik. Érteni vélünk részleteket a háttér mechanizmusokból, de nincs még tudományos magyarázatunk rá.

Ettől még használhatjuk, ahogy sok olyan eszközt használunk, amelyekről fogalmunk sincs, hogyan működnek. De ettől még működnek.

“A csodák nem a Természet ellenére működnek, hanem a Természetről való tudásunk ellenére.” (Szt. Augusztin)

időzítéshez(30mp)  https://youtu.be/gkBElKofkD4)

Ez az írás csak egy rövid ismertető, 
egy emlékeztető!
A könyv elolvasása nélkül az összefüggések
nehezebben maradnak meg,
és ha késik az eredmény nem érted az okát!!
Forrás:   http://bosegparadigma.blogspot.hu/2012/03/gyogyito-kod-modszer.html

Alexander Loyd és Ben Johnson könyvét a Leviter Kft. adta ki 2013-ban. Érdemes a könyvet elolvasni.  Itt tudod megrendelni: Gyógyító kód
Megjelent Dr. Alex Loyd legújabb sikerkönyve: A szeretetkód
**************


Ebben a videóban Cserkúthy Balázs egyik előadását nézheted meg, amelyben bemutatja

a Gyógyító Kód technikáját is.

A GYÓGYÍTÓ KÓD KÖNYV ONLINE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése