2017. március 17., péntek

A virágpor szuperélelmiszer


A virágpor 33 pozitív hatása

A nyers virgágpor egy életadó szuperélelmiszer, és nagyszerűen hat a következő élettani funkciókra:

A virágpor élettani hatásai

1. Energiát ad, növeli az életerőt és a vitalitást. A reggel elfogyasztott nyers virágpor hatalmas lendületet adhat mind a testünknek mind a lelkünknek, az embert próbáló, feladatokkal zsúfolt napjainkon.

2. Gyorsítja az egészséges új sejtek növekedését. A virágpor talána a legjobban képes megtámogatni a szervezet sejtjeinek a megújulását, hiszen mind a 22 aminosavat tartalmazza, amiből az ember felépül.

3. Hatékonyan semlegesíti a toxinokat, méregteleníti a szervezetet, főként a belső szerveket, így a beleket a májat az epét. A nyers virágpor intenzív méregtelenítési folyamatokat indít be a testünkben. Éppen ezért az első virágpor fogyasztásunk során, csak fél adagot együnk meg belőle.

4. Csökkenti a magas koleszterinszintet. A virágpor hozzájárul a vérünkben lévő rossz fajta koleszterin szintjének csökkentéséhez.

5. Növeli az alacsony vérnyomást. A virágpor fokozza a vörös vérsejtek termelődését. A virágporban rengeteg rutin van, amely fokozza az érfalak rugalmasságát, így végső soron a két hatás vérnyomás növekedést okoz.

6. Elősegíti a fokozott ellenállást a fertőzésekkel szemben. A virágpor antibakteriális anyagokat tartalmaz, melyek a kórokozókkal szembeni küzdelem során segítenek.

7. Kiegyensúlyozza az idegrendszer működését. Rengeteg idegrendszer támogató anyag van a virágporban, így például acetilkolin, lecitin és B­vitaminok is jelentős mértékben.

8. Javítja az életminőséget. A virágpor fokozza az egészségi állapotunkat, ez pedig egyenesen az életminőség javulásához vezet.

9. Gátolja a jóindulatú és rosszindulatú daganatok növekedését. Több kísérlet is van arra vonatkozólag, hogy a nyers virágpornak daganat ellenes hatása van.

10. Támogatja a teherbeesést és a terhességet is. A virágpor hozzájárul a teherbeeséshez ­ kiváltképpen a méhpempővel együtt fogyasztva. A terhesség alatt támogatja a magzat fejlődését, ellátja az édesanyát a szükséges tápanyagokkal.

11. Lerövidíti a lábadozás idejét, így műtétek után kiváló megoldás lehet a betegeknek.

12. Elősegíti a fokozott szöveti regenerációt.

13. Elősegíti a barnulást. A virágporban rengeteg karotinoid van. A répával azonos mennyiségű virágpor, négyszer több béta karotint tartalmaz.

14. Elősegíti a bőrszövet regenerálódását. Ha bőrünk megviselt, például napsütés vagy szennyeződések okozta hatásoktól, a virágpor segíthet.

15. Csökkenti a ráncokat. A virágport bele keverhetjük arckrémekbe pakolásokba, de elfogyasztva is segíthet az öregedés jeleinek eltüntetésében.

16. Megszünteti az éhséget így támogatja a fogyást. A nyers virágpor fogyasztásával jelentős mértékben hozzájárulhatunk a felesleges súlyoktól való megszabaduláshoz, csökkenthetjük vele éhség érzetünket. Szabályozza a testsúlyt, ezért ajánlott túlsúlyosaknak és cukorbetegek is.

17. Szabályozza a biológiai funkciókat. A szervezetünkben számos folyamat zajlik, melyek sokszor nincsennek egyensúlyban egymással így betegségek forrásai lesznek. A virágpor megadja a testünk számára szükséges tápanyagokat, így a felborult egyensúlyi állapot megszűnik.

18. Nyugtat és ellazít. Kiváltképpen a hárs virágpor, de minden más virágpor az idegrendszerre nyugató és kiegyensúlyozó hatással bír.

19. Lassítja az öregedési folyamatokat. A virágpor sejtregeneráló hatású az öregedési folyamatok lassítja.

20. Növeli a koncentrációt és javítja a memóriát. Több kutató is igazolta gyermekeken az IQ hányados növekedését több hetes virágpor kúrákat követően. A virágpor jelentős mennyiségben tartalmaz az idegrendszerünk számára szükséges fontos tápanyagokat.

21. Aktiválja a belső elválasztású mirigyeket.

22. Helyreállítja az egészséges étvágyat, így anorexiások számára nagyszerű megoldás súlygyarapodás céljából.

23. Meghosszabbítja a fiatalságot. Köztudott tény, hogy szerte a világon a rendszeresen virágport fogyasztó méhészek, a legtovább élők és akik legtovább maradnak fiatalok.

24. Fokozza a szexuális aktivitást. A virágpor önmagában de méhpempővel fogyasztva méginkább, növeli a szexuális teljesítményünket és hozzájárul a libidó fokozásához.

25. Javítja az állóképességet, az erőnlétet és növeli az energia­szintet. A virágpor vitalizáló hatású szuperélelmiszer, több mint 100 összetevővel. Menedzserek és cégvezetők számára a legjobb választás.

26. Erősíti az optimizmust. A virágpor jótékonyan hat az idegrendszerre, de hatásai ezen túlmutatnak. A nyers virágpor fogyasztásával szervezetünk energiaszintjei fokozódnak, semmihez sem hasonlítható páratlan íze pedig a különlegesség érzetét adja fogyasztójának. Protein, fehérje forrás testépítőknek A nyers virágpor jó minőségű protein és fehérje Máj állapot javítás virágporral A máj és epe egészség támogató pollen hatásairól

27. Megelőzi a korai szenilitást. A virágpor megadja a szervezetnek azokat a tápanyagokat, amelyek az öregkori feledékenység mögött általában állnak.

28. Fokozza a termékenységet. A virágpor hozzájárul mind a női mind a férfi termékenység fokozásához.

29. Csökkenti a magas vérnyomást. A virágpor hatékonyan fel tud lépni a magas koleszterinnel szemben, továbbá csökkenti a lerakódásokat az erekben és egyben rugalmassá is teszi őket. Ezek a mind vérnyomáscsökkentő hatások.

30. Megszüneti a túlzott kálcium­lerakódásokat.

31. Megszünteti a húgysav túlzott felhalmozódását.

32. Javít a prosztata állapotán. A virágpor fogyasztásával a férfiak a középkorban oly gyakori prosztata megnagyobbodás tünetein enyhíthetnek.

33. Semlegesíti a sugárkezelések és kemoterápiák hatáait. A virágpor rengeteg antioxidánst tartalmaz, melyek segíthetnek sugárkezelések és kemoterápiák során.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése